Кина ABYST002 снабдувачот и Фабрика | Abyea
  • Welcome to ABEYA CHINA

ABYST002


детали за производот

Тагови производ

ABYST001

Материјал: алуминиум 7050

ПРОЦЕС: ЦПУ

ПРОШИРУВАЊЕ: 60mm

БАР создаден: 31,8 / 35 mm

Пораст: -17

Висина: 32mm

ТЕЖИНА: 127g

Заврши: Анодизирање

ABYST002

Материјал: алуминиум 6061T6

ПРОЦЕС: 3D кован

ПРОШИРУВАЊЕ: 45mm

БАР создаден: 31.8mm

Стани: 0

Висина: 35мм

ТЕЖИНА: 147g

Заврши: Анодизирање

ABYST008

Материјал: алуминиум 6061T6

ПРОЦЕС: 3D кован

Продолжување: 80/90/100 / 110mm

БАР создаден: 31.8mm

Пораст: ± 7

Висина: 40мм

ТЕЖИНА: 109g / 90мм

Заврши: Анодизирање

ABYST009

Материјал: алуминиум 6061T6

ПРОЦЕС: 3D кован

ПРОШИРУВАЊЕ: 45mm

БАР создаден: 31.8mm

Стани: 0

Висина: 30мм

ТЕЖИНА: 129mm

Заврши: Анодизирање


  • Претходно:
  • Следно: